De vaarstudio

Alle jaargetijden met hun eigen schoonheid 

Wat is jouw favoriete seizoen?
Onze vaarstudio is goed geïsoleerd en verwarmd, daardoor is deze het hele jaar door te boeken.
In de lente en de zomer is het heerlijk met de grote openslaande deuren open, zo worden buiten en binnen één. Tijdens het vaarseizoen (van 1 april tot 1 oktober) is onze vaarstudio varend & drijvend te boeken. 

Kruip in de herfst & winter samen weg op onze heerlijke bank onder een warme plaid wat we voor je klaar leggen. Maak in de avonden de sfeerverlichting aan, fijn met een goed boek, maar ook heerlijk om tijd te hebben met elkaar voor goede gesprekken. 
Zet een heerlijke kop warme chocomelk of maak je favoriete soepje in je eigen keuken en geniet van de prachtige omgeving in de Bommelerwaard, die elk jaargetijde betoverend is, zie je het al voor je? 
Na het vaarseizoen is onze vaarstudio drijvend in de haven te boeken. Heerlijk je eigen drijvende hotelkamer.
 
De vaarstudio
Aangemeerd foto Bijzonder Plekje
Kom ontdekken en genieten
Midden in de natuur!

Wil jij ook wakker worden met het geluid van het water en de vogels?  Genieten van de prachtige natuur met alle bewoners die daarbij horen? Vaar langs de koeien en paarden die met hun voeten in het water aan de oevers staan. De bevers die druk zijn met het bouwen van hun burcht, aanschouw het van dichtbij!

Vaar naar een plek waar jij het fijn vindt, elke dag met een ander uitzicht in de prachtige natuur van de Bommelerwaard. Een indrukwekkend en rustig gebied tussen de Maas & de Waal.
Geniet van de rust, de ruimte, de natuur én de privacy.

Kom jij fijne herinneringen maken?
Is er nog een plekje vrij?
Vertrekdatum
dd-mm-jjjj
Periode
Aantal gasten
Copyright 2023 © - Slapen op de Maas