De haven en het recreatiegebied

Onze vaarstudio heeft als thuishaven jachthaven Van Gent Watersport in recreatiegebied De Zandmeren in Kerkdriel, op een landtong midden in de uiterwaarden van de Maas. Zij voeren de blauwe vlag, hét kenmerk voor een schone, veilige en duurzame haven! Waarschijnlijk vind je de haven & het recreatiegebied zo’n mooie plek dat je de eerste nacht misschien wel in de haven doorbrengt. Er zijn ruim voldoende zwem- en watersportmogelijkheden en er is alle ruimte voor een heerlijke wandeling, midden in de natuur.

In dit recreatiegebied vind je onderstaande restaurants, waar je heerlijk kan relaxen, eten & drinken, elk met hun eigen identiteit.

Restaurant Dukdalf
Brandend Zand 

Tips
Met het Zandpontje (trekpontje) wat naast de haven ligt, steek je het water over en wandel je een mooie route van zo'n 5 kilometer rondom de recreatieplas.  

Dit stukje Nederland is boeiend en afwisselend, nog echt weg van de massa.
Onze fijne rustige omgeving maakt dat je nog meer geniet van de prachtige vergezichten aan de horizon.

Kom zorgeloos vakantie varen met de luxe like home!
De haven en het recreatiegebied

Ligplaats en parkeren

De vaarstudio ligt in de haven in box D218 (zie plattegrond).

Wanneer er ruimte vrij is mag je parkeren achter de poort van de jachthaven, let op: deze poort is gesloten tussen 20.00 uur en 08.00 uur. Met de druppel die je ontvangt bij je verblijf kan je deze poort bedienen.

Aan de overkant van de straat is ook vrij parkeren op een openbaar parkeerterrein.
 
Ligplaats en parkeren
Vertrekdatum
dd-mm-jjjj
Periode
Aantal gasten
Copyright 2023 © - Slapen op de Maas