Hotel den Bosch

In de omgeving van Den Bosch, tussen de provincies Noord-Brabant en Gelderland ontdekt u een unieke ervaring op het water van de Maas. Onze vaarstudio is als het ware een klein vakantiehuisje of hotelkamer die praktisch bestuurbaar is en het mogelijk maakt om op diverse plekken aan te meren. Hierdoor is Slapen op de Maas een fantastische beleving met tal van mogelijkheden in de natuur.

Een hotel op het water


Onze vaarstudio of woonboot huren bij Slapen op de Maas is gegarandeerd een unieke ervaring. De vrijheid geeft je een waar vakantiegevoel in een prachtige natuuromgeving. Onze vaarstudio is zeer praktisch ingericht en biedt je ontzettend veel luxe. Zo heeft de woonboot ruimte voor 4 slaapmogelijkheden en geeft de vaarstudio je een knus woonkamergevoel. De vaarstudio is daarnaast voorzien van een terras, praktische keuken en luxe badkamer.

Ook in de winter is het mogelijk om een drijvend huisje te huren. Door de hoge isolatie en centrale verwarming in het huisje is het mogelijk om ook in de koudste maanden te genieten in je eigen drijvende hotelkamer. In de ochtenden is het mogelijk om ontbijt te laten bezorgen. Voor 12,50 per persoon komen we aan de deur om u te voorzien van een lekker ontbijt met heerlijke broodjes. Kortom, op onze vaarstudio bij Slapen op de Maas ervaar je de luxe van een hotelkamer op het water!

Ontdek de mogelijkheden bij Slapen op de Maas!


Een hotelkamer op het water is een fantastische ervaring. In het nabij gelegen ‘s-Hertogenbosch zijn tal van mogelijkheden, slenter door de smalle steegjes, heerlijk een terrasje met Bossche Bol, of winkels net even anders dan anders. In Alem kun je een Klompenpad bewandelen, in de omgeving zijn diverse fietsroutes af te leggen, of leuke kleine stadjes te bezoeken zoals Zaltbommel of Heusden.

Ben je nieuwsgierig naar de beschikbaarheid van onze vaarstudio’s? Bekijk hier of er nog een plekje voor je vrij is!
Vertrekdatum
dd-mm-jjjj
Periode
Aantal gasten
Copyright 2023 © - Slapen op de Maas