Natuurhuisje

Ben je op zoek naar een natuurhuisje met diverse luxe mogelijkheden? Bij Slapen op de Maas hebben we prachtige en luxe vaarstudio in de natuur van Bommelerwaard. Deze vaarstudio is praktisch bestuurbaar, waardoor het je de vrijheid geeft om aan te meren op diverse prachtige locaties in de natuur.

Daarnaast is het mogelijk om de vaarstudio het hele jaar te boeken. Door de goede isolatie en centrale verwarming kun je ook in de koudere maanden bij ons terecht. Tijdens het vaarseizoen, van 1 april tot en met 1 oktober, is de vaarstudio drijvend en varend te boeken. Van 1 oktober tot 1 april verhuren we de vaarstudio als drijvende hotelkamer in de haven, heerlijk wat een rust!

Huur een natuurhuis

De omgeving van Bommelerwaard biedt tal van mogelijkheden. Zo is er het bekende Klompenpad, een wandelroute van 7 kilometer in de prachtige natuur in het midden van Nederland. Ook kun je de vaarstudio aanmeren in het vestingstadje Heusden. Dit is een leuke en knusse stad met tal van bezienswaardigheden. Daarnaast is het mogelijk om bij het huren van ons natuurhuisje, ook fietsen te huren. Zo kun je lekker op pad door de prachtige natuur, over de dijken en door de kleine dorpjes.

De voordelen van dit prachtige natuurhuisje!

De vaarstudio is voorzien van de nodige luxe. Zo is het natuurhuisje voorzien van een fijne woonkamer, praktische keuken en luxe badkamer. Daarnaast heeft de boot een prachtig terras met loungebanken, waar je heerlijk kunt genieten van het buiten zijn in de natuur. Je hoeft je ook niet druk te maken over het regelen van het ontbijt, wij kunnen voor 12,50 per persoon een ontbijtje aan de voordeur bezorgen wanneer je in de thuishaven overnacht!

Ook in de winter is de vaarstudio heerlijk. Het natuurhuisje is goed geïsoleerd en heeft centrale verwarming om ook in de koude maanden te genieten van de natuur. Ieder jaargetijde in de Bommelerwaard is betoverend. Kom erachter door een natuurhuisje te huren bij Slapen op de Maas! Je eigen hotelkamer, drijvend in de haven, wat een rust!

Ontdek de mogelijkheden bij Slapen op de Maas!

Een natuurhuis op het water is een fantastische ervaring. Je zult versteld staan van de vrijheid die de natuur van Bommelerwaard te bieden heeft. Ben je nieuwsgierig naar de beschikbaarheid van onze vaarstudio’s? Bekijk hier of er nog een plekje voor je vrij is!
Vertrekdatum
dd-mm-jjjj
Periode
Aantal gasten
Copyright 2023 © - Slapen op de Maas