Slapen op een boot

Slapen op een woonboot of boot is de ideale vakantie, op onze vaarstudio krijg je het ultieme gevoel van vrijheid. Niets is zo lekker als s ’ochtends wakker worden met fantastisch uitzicht over het water, in de prachtige natuur van Bommelerwaard. Wij bezorgen je een vakantie om nooit te vergeten.

Het huren van onze vaarstudio geeft je de vrijheid om zelf kapitein te zijn. Of het nu gaat om een weekend, midweek of week, aan jou op welke plek je wilt overnachten. Volop privacy , geen vakantieburen en geen vaste plek!

Ervaar de voordelen van slapen op een boot Op het water van de Maas ben je binnen ons vaargebied vrij om te gaan waar je wilt. Met onze vaarstudio mag je aanleggen in de natuur en in de verschillende havens binnen ons vaargebied. Privacy is dan ook gegarandeerd. Slapen op de Maas is een fantastische ervaring waarbij je samen met je gezelschap kan genieten van de natuur. Op veel plekken kun je zelfs vanuit de vaarstudio, direct een frisse duik maken. Kortom, tal van redenen waarom jouw volgende vakantie op onze vaarstudio kan zijn!
 

Op de boot slapen


Onze vaarstudio is op zeer doordachte wijze gerealiseerd, gebouwd op een CE gekeurd catamaran onderwaterschip. Wanneer je ervoor kiest om onze vaarstudio te huren, neem je eerst deel aan de verplichte proefvaart. Op deze manier weet je precies hoe je de boot vervolgens zelf kunt besturen. Hiervoor is dan ook geen vaarbewijs nodig. Omdat het schip een afmeting heeft van 4x10 meter is enige vaarervaring wel praktisch!

In onze vaarstudio vind je een boordboek. Hierin lees je nogmaals de al vertelde vaarregels. Daarnaast vind je een (digitale) vaarkaart, toeristische tips en een almanak, die je naar de mooiste plekjes in het vaargebied brengt!
 

Een unieke ervaring!


Slapen op een boot is een fantastische ervaring voor jong en oud. Je zult versteld staan van de vrijheid die de natuur van Bommelerwaard te bieden heeft. Ben je nieuwsgierig naar de beschikbaarheid van onze vaarstudio’s? Bekijk hier of er nog een plekje voor je vrij is!
Vertrekdatum
dd-mm-jjjj
Periode
Aantal gasten
Copyright 2023 © - Slapen op de Maas