Slapen op het water

Op het water van de Maas uitgebreid je vakantie vieren? Het kan bij Slapen op de Maas! Onze vaarstudio is als het ware een varende woonboot die u op iedere gewenste plek kunt aanmeren. Hierdoor geniet je uitgebreid van de prachtige natuur van Bommelerwaard. Slapen op de Maas is een unieke beleving voor een vakantie om nooit te vergeten!

De vaarstudio geeft je de vrijheid om zelf de kapitein te zijn. Hierdoor is het mogelijk om de boot op allerlei prachtige natuurplekken aan te leggen. Dit betekent tegelijkertijd dat je geniet van volop privacy, zonder vakantieburen en geen vaste plek. In de ochtend wakker worden met een uitzicht over het water van de Maas, wie wilt dat nou niet?
 

Slapen aan het water


Wanneer je kiest om te overnachten op de Maas, neem je eerst deel aan de verplichte proefvaart. We leggen je in korte tijd uit hoe de boot te besturen is en waar je allemaal op moet letten. Hierbij houden we ons altijd aan de vaarregels op het Nederlandse water. Het mooie aan onze vaarstudio is dat een vaarbewijs geen must is! Toch raden we je aan om iemand te laten varen die enige ervaring heeft met het besturen van een boot.

Vervolgens laten we jullie vrij om de vaarstudio op iedere gewenste plek in het water aan te meren. En dan kan de vakantie echt beginnen! Zo word je iedere ochtend wakker met prachtig uitzicht op het water van de Maas. Ook heb je de volledige vrijheid om iedere nacht een andere locatie te kiezen. Dat maakt Slapen op de Maas dan ook een fantastische ervaring!
 

Overnachten op het water van de Maas


Overnachten op het water wordt steeds populairder. Veel mensen willen ervaren hoe het is om in de ochtend wakker te worden met een prachtig uitzicht over het water. Slapen op de Maas is gelegen in de prachtige natuuromgeving van Bommelerwaard. Op onze vaarstudio vind je altijd een boordboek, met daarin de nodige informatie over de omgeving. Ook geven we een selectie tips over prachtige locaties om aan te meren, heerlijk te dineren, te wandelen of te fietsen.

Zo kun je bijvoorbeeld aanmeren in de haven van Alem. Daar vind je het Klompenpad, een prachtige uitgestippelde wandelroute van 7 kilometer, door de mooie natuur. Of wat dacht je van het vestingstadje Heusden? Waar je midden in het centrum kunt aanmeren.
 

Ook overnachten aan het water?


Overnachten aan het water is een fantastische ervaring. Je zult versteld staan van de vrijheid die de natuur van Bommelerwaard te bieden heeft. Ben je nieuwsgierig naar de beschikbaarheid van onze vaarstudio? Bekijk hier of er nog een plekje voor je vrij is!
Vertrekdatum
dd-mm-jjjj
Periode
Aantal gasten
Copyright 2023 © - Slapen op de Maas