Varend huisje huren

Varend huisje huren

Een varend huisje, ook wel houseboot of vaarstudio genoemd, is een unieke manier van vakantie vieren! Op het water van de Maas kun je, binnen ons vaargebied, op iedere gewenste plek aanmeren, om de nacht door te brengen. Overdag kun je heerlijk varen door de prachtige natuuromgeving. Slapen op de Maas is uitgebreid genieten. Het is een unieke beleving om nooit meer te vergeten!

Het varende huis, de vaarstudio, geeft de volledige vrijheid om zelf kapitein te kunnen zijn. Nadat we een proefvaart hebben gemaakt ben je vrij om de boot aan te leggen op allerlei prachtige plekken. Op deze manier ben je verzekerd van privacy, zonder vakantieburen of een vaste plek.
 

Drijvend huisje huren


Iedere ochtend wakker worden met een prachtig uitzicht op het water van de Maas, het kan met ons drijvend huisje! Doordat de boot eenvoudig te verplaatsen is, kun je iedere nacht een andere locatie kiezen. Ook kun je overdag varen naar prachtige locaties in de omgeving van Bommelerwaard. Wat dacht je bijvoorbeeld van het vestingstadje Heusden? Hier meer je aan in het centrum van de stad. Ontdek je liever de prachtige natuur? Dan kun je vlak bij het Klompenpad van Alem aanmeren. Dit is een leuke wandelroute van 7 kilometer door de mooie natuur van de Bommelerwaard.
 

Woonboot huren


Onze vaarstudio(woonboot) huren bij Slapen op de Maas is een garantie voor een unieke ervaring. De vrijheid geeft je een heus vakantiegevoel in een prachtige natuuromgeving. Onze vaarstudio is zeer praktisch ingericht en bied je ontzettend veel luxe. Zo heeft de vaarstudio ruimte voor 4 slaapmogelijkheden en heeft een knus woonkamergevoel. De vaarstudio is daarnaast voorzien van een terras, praktische keuken en luxe badkamer. Kortom, onze vaarstudio van Slapen op de Maas is een luxe hotelkamer op het water!
 

Ontdek de mogelijkheden bij Slapen op de Maas!


Een drijvend huisje huren is een fantastische ervaring. Je zult versteld staan van de vrijheid die de natuur van Bommelerwaard te bieden heeft. Ben je nieuwsgierig naar de beschikbaarheid van onze vaarstudio’s? Bekijk hier of er nog een plekje voor je vrij is!
Vertrekdatum
dd-mm-jjjj
Periode
Aantal gasten
Copyright 2023 © - Slapen op de Maas