Vragen en antwoorden

Hieronder vind je antwoord op de meest gestelde vragen
De boot
Voor hoeveel personen is de vaarstudio geschikt?
We hebben één fijn boxspringbed voor 2 personen en 2 extra slaap mogelijkheden in de woonkamer.

Let op! Er zijn minimaal twee volwassenen nodig aan boord, dit heeft te maken met het aanmeren van onze vaarstudio, de één stuurt de ander legt de vaarstudio vast aan de steiger. Teamwork is noodzakelijk om alles veilig te laten verlopen.
Zijn huisdieren toegestaan aan boord?
Vanwege hygiëne overwegingen verhuren wij onze vaarstudio zonder huisdieren.
Kan ik ook 1 nacht verblijven op de vaarstudio?
Tijdens het vaarseizoen, van april/ mei tot oktober, verhuren de vaarstudio voor vaarvakanties per weekend, midweek en week.

Mocht je drijvend in de haven willen verblijven dan kan je deze optie boeken voor minimaal 2 nachten. Je eigen drijvende hotelkamer, hoe fijn!

Speciale geledenheid
Heb je een speciale wens zoals bijvoorbeeld een huwelijksreisje of andere bijzondere gelegenheid waarvoor je speciale wensen aan boord hebt of daardoor een afwijkende huurperiode wenst dan denken we graag met je mee.
 
Moet ik beddengoed meenemen?
Wij maken het boxspringbed op met heerlijk fris beddengoed, wanneer je eigen beddengoed mee wenst te nemen is dat uiteraard mogelijk. 

Het beddengoed voor de slaapmogelijkheden in de woonkamer leggen we voor je klaar.
Ik heb geen vaarbewijs, kan ik de vaarstudio dan toch huren?
Ja, onze vaarstudio is slim uitgerust met boeg- en hekschroef waardoor deze makkelijk te besturen is, we leggen je uit hoe e.e.a. werkt voor vertrek tijdens de (verplichte) proefvaart met uitgebreide instructie. 
Je hebt geen vaarbewijs nodig.

Enige vaarervaring is wel heel handig, het schip is 4 x 10 meter.
Mocht na de proefvaart blijken dat u het varen niet voldoende onder de knie heeft om de stromende Maas op te gaan, dan adviseren wij u een ander gebied aan te doen. Daar waar het water rustiger is en daardoor voor u en ons veiliger is.

Let op! Er zijn minimaal twee volwassenen nodig aan boord, dit heeft te maken met het aanmeren van onze vaarstudio, de één stuurt de ander legt de vaarstudio vast aan de steiger. Teamwork is noodzakelijk om alles veilig te laten verlopen.

Kan je niet zelf varen? Kom dan heerlijk genieten van de omgeving
Ook zijn er mogelijkheden vooraf bespreekbaar om toch te genieten van een heerlijke vakantie op het water zonder zelf te varen. Wij varen jullie naar de meest fijne plekken in het vaargebied, vraag ons naar de mogelijkheden. 
 
Waar kan ik opstappen?
De opstapplaats is in recreatiegebied De Zandmeren in Kerkdriel.
Op de contactpagina staat het exacte adres. 
Kan ik altijd varen?
Vanaf windkracht 4 is het niet toegestaan te varen met onze vaarstudio, zoek een rustige plek, het liefst in 1 van de havens en wacht totdat de wind weer is gaan liggen, dat geldt ook bij golfslag hoger dan 50 cm.

Je volgt altijd onze verplichte vaarcursus op het water, mocht blijken dat varen niet lukt dan kunt u altijd nog in de haven verblijven of wij verplaatsen u naar een plek in de natuur, voor uw en onze veiligheid.

Wanneer je 2 losse nachten boekt, dan kies je automatisch voor een verblijf drijvend in de haven.
Heb jij nog een vraag die hier niet bij staat?
Laat het ons weten, dan vullen we de lijst aan zodat we zo compleet als mogelijk zijn.
 
Reserveren
Hoe kan ik reserveren?
Klik op de button 'Is er nog een plekje vrij', om daar te checken of je gewenste vakantieperiode nog vrij is.
Zijn er nog bijkomende kosten?
Nee, wij houden niet van verrassingen achteraf, je betaalt bij ons een vast bedrag, dat is all-in. 
Wij nemen de eindschoonmaak voor onze rekening. Aan boord verwelkomen wij je met wat lekkers. Ook zorgen wij ervoor dat het boxspringbed is opgemaakt met fijn beddengoed van hotelkwaliteit. Onze doucheproducten van The Spa Collection samen met een stapel handdoeken zorgen voor extra verwennerij, alles inclusief! 
Uiteraard betaal je wel de gebruikte brandstof (dat is voor iedereen anders), deze verrekenen we bij terugkomst met de borg.

 
Hoeveel borg moet ik betalen?
Je betaalt een borgsom van € 750,00 per verblijf. Deze kan je per pin of contant betalen.
De borg krijg je aan het einde van de huurperiode weer van ons terug wanneer je onze vaarstudio in nette en complete staat weer inlevert.  
Waarom moet ik aanbetalen?
Je vaarvakantie wordt definitief voor je gereserveerd nadat de aanbetaling bij ons binnen is.
Vanaf welke leeftijd kan ik de vaarstudio huren?
De minimale leeftijd voor verhuur is 25 jaar. 

Het minimaal aantal personen is twee volwassenen, dit heeft te maken met het aanmeren van onze vaarstudio, één stuurt de ander legt de vaarstudio vast aan de steiger. Teamwork is noodzakelijk om alles veilig te laten verlopen.
 
Kan ik het hele jaar door varen?
Onze vaarstudio is varend te huur van 1 april tot 1 oktober.
Drijvend in de haven is het hele jaar door mogelijk. Je kiest dan voor 2 losse nachten. Mocht je langer drijvend in de haven willen verblijven dan is dat uiteraard ook mogelijk, mail ons dan vooraf even. 
 
Je eigen drijvende hotelkamer
Je eigen drijvende hotelkamer, heerlijk rustig in de haven
Mocht je niet willen of kunnen varen en toch van onze vaarstudio en de fijne omgeving  willen genieten. Boek dan je eigen drijvende hotelkamer, heerlijk die rust! Kies de optie van verblijf voor 2 nachten.
Vertrekdatum
dd-mm-jjjj
Periode
Aantal gasten
Copyright 2023 © - Slapen op de Maas